O meni

o meni Ali smo izgubili…. Svoje bistvo? LiLi SoRuM Have we lost ... OUR ESSENCE? ¿Acaso hemos perdido.....la esencia?

Sama zase rada rečem, da sem čisto navadna punca. Vedno so me zanimale starodavne vede in tako sem prišla tudi do numerologije. Čista radovednost in spoštovanje starodavnih naukov & modrosti. Pravzaprav bi dejala, da je veda o številih našla mene in ne obratno. V knjižnici se je dobesedno prekucnila name zajetna bukla o numerologiji in moja (mačja) radovednost jo je seveda vzela s seboj domov.

Numerologija je zakladnica znanja in je čudovito orodje za tiste, ki so pripravljeni delati na svoji osebnostni, duhovni in čustveni rasti. Kar jaz definitivno sem. Moje mnenje je, da so to vseživljenjski procesi, ki se nikoli ne bi smeli končati.

Moja pot ni le numerologija ali le duhovna & osebna rast. Moja pot je prinašanje pozitivne energije, a ne izgovora. Ne iščemo lahke, temveč dobro pot. Torej, pot ali način, ki nas vodi domov, k sebi.

Z numerologijo se profesionalno ukvarjam od leta 2003 in svoje znanje seveda nenehno izpopolnjujem in negujem. Osebnostna rast je moja strast že od rojstva. Knjige o duhovni ter osebni rasti sem prebirala že v otroštvu. O sebi lahko zatrdim, da ne iščem lahke, temveč dobro pot. Globoko sem povezana z Atlantido, Siriusem, starim Egiptom in Indijanci. Ne maram definicij, ker nas omejujejo, zato se jih ogibam.

 Kadarkoli imam le možnost pomagam našim živalskim bratom in želim na kakršenkoli način doprinesti boljšemu danes za nekoč ponosno svobodno ljudstvo – govorim o Indijancih, nad katerimi se še vedno izvaja genocid.

Spletna stran je namenjena Vam, zato ne govorim na dolgo in široko o sebi. 

Vse, kar počnem, je z Ljubeznijo, zato je tudi moje najljubše vodilo:

O meni Lili sorum numerologija quote