Življenjske lekcije

Duhovnost nas opominja, da nismo le kosti in koža ter kup mesa – v sebi nosimo dušo, ki je večna. ~ Kdo ve kje vse se je naša Duša potikala in kaj je počela…

Numerologija s pomočjo preučevanja imena & priimka ob rojstvu razkriva naše Življenjske lekcije.

To je naše učno gradivo, ki smo si ga zadali osvojiti v tem Življenju. -Torej, to so energije, katerih še nismo bili deležni – katere so nam nepoznane. Zato jih poiščemo v manjkajočih številih našega imena & priimka. Zveni logično, kaj?

Torej, števila, ki NISO del našega imena & priimka, so naše Življenjske lekcije. Niso nič negativnega, so preprosto predmetnik za to zemeljsko življenje.

 

Kaj pa KARMA? Kaj pa, če smo ravnali slabše kot bi lahko?

Potem imamo v osebnih številih prisotne karmične dolgove. Naj vas pomirim, da le redki nimajo karinega dolga, ali med osebnimi števili, morda v številu rojstnega dneva – pomembno je zavedanje, da Karma ni kazen – je možnost, da popravimo svoje izbire, ki bi bile lahko boljše. Še bolj pomembno pa se je potruditi, da jih danes, tukaj in sedaj ne pridelujemo Karmičnih dolgov.

Več o Karmi lahko preberemo TU

Osebna analiza, ki vsebuje opis Življenjskih lekcij, morebitnih karmičnih dolgov in pa interaktivni del o tem ali nemara sedaj ne pridelujemo Karme, pa je opisana TU
vmes lili sorum numerologija
Zdaj pa zavihajmo rokave:

Napišite ime in priimek kot ob rojstvu, torej kot na rojstnem listu.

Pretvorite ime & priimek v cifre, nato preglejte katera števila manjkajo.

 

numerologija življenjske lekcije abeceda LiLi SoRuM življenjske lekcije

  To so VAŠE Življenjske lekcije.

Primer:  Jaka Racman  v cifrah:  J-1   A-1   K-2   A-1       R-9   A-1   C-3   M-4   A-1   N-5

Manjkajoča števila: 6 7 8 – to so njegove življenjske lekcije.

 

Življenjska lekcija 1

Učite se samostojnosti ter neodvisnosti. Kako na primeren način izraziti svoje mnenje, svojo energično videnje in mnenje? Kako okrepiti samozavest, dvigniti lastno vrednost, imeti pozitivno samopodobo, ne da bi padli v past Ega ter samohvale. Obenem se učimo razlikovati pravo moč in napuh. Ena izmed lekcij je kako se postaviti za sebe, delovati ločeno od ostalih, torej ne po pričakovanjih in četudi sami. Kako pa sprejmemo tujo agresijo ter ukrotimo svoje trenutke jeze?

 

Življenjska lekcija 2

Komunikacija se lahko zdi povsem preprosta, a skleniti krog je včasih izziv. Oddaja informacije, sprejem in zadnji korak (običajno spregledan) potrditev razumevanja. Urimo se v potrpežljivosti. Pred nami je učenje sklepanja kompromisov ter prilagajanja. Dragocen nauk je razlikovanje prilagajanja in podrejanja. Premagati je potrebno sramežljivost in potrebo po potrditvi. Število 2 simbolizira dualnost. Oseba se lahko ima za nekaj ”več” zaradi manjvrednostnega kompleksa.

 

Življenjska lekcija 3

Največji izziv je okrepiti se. Število 3 simbolizira notranjega otroka, neomejene sanje Petra Pana in občutljivost Bambija. Je svet pravljic, čudežev in seveda umetnosti. Izraziti sebe.Prepoznati (pre)občutljivost. Ohranjati svoje notranje razigrano bistvo v resnem svetu, ki kaj hitro rad obsoja drugačnost (ali igrivost). Iskriva tli znotraj vsakega izmed nas, kako jo krepimo ter ohranjamo čisto nas uči število 3. Pojte, plešite, slikajte – izražajte sami sebe. Sonček sije ne glede na oblake.

 

Življenjska lekcija 4

Življenje je in ni igra. Občutek tal pod nogami, torej prizemljenost, črpanje energije iz korenin je pomemben aspekt nas. Spoštovanje preteklosti, tradicije, poštenega dela in okvirjev je del življenja. Svoboda je pomembna, a red včasih preprosto je dobrodošel. Učimo se discipline, upoštevanja urnikov, spoštovanje zaporedja in premagovanje strahu pred neuspehom, zavrnitvijo in še čim. Dajmo času čas je lahko en izmed motov. Vztrajnost je lepa čednost, torej se je naučimo.

 

Življenjska lekcija 5

Iskrica Življenja se skriva v trenutku spontanosti, za katerega ni potreben le pogum, temveč tudi pripravljenost biti drugačen, biti svoboden, biti neomejen in drzen. Ključna beseda tega izziva je svoboda. Sprejemanje lastne in tuje drugačnosti, raznolikosti – ne da bi jo vsiljevali okolici. Flower power število. Življenje je res lahko en žur. Ali pa ujetost v potrebo po neomejenosti, ki je seveda nerealna. Vse se nekje prične in nekje konča. Beg pravzaprav ne reši ničesar.

 

Življenjska lekcija 6

Čustva nas lahko ukanijo. Romantične slike sončnih zahodov in Hollywood prizori so del pravljičnega aspekta življenja, ki se lahko sicer prelevi v nekaj najbolj čarobnega ali pa v največje breme pričakovanj. Kdaj pričakujemo preveč pozornosti od partnerja ali jo sami oddajamo do te mere, da dušimo drugo osebo? Kako se naučiti brezpogojne Ljubezni ter ljubezni do sebe? Zelo močne in verjetno boleče lekcije nas čakajo, povezane z domom in družino.

 

Življenjska lekcija 7

Izziv je razlikovati med resnično kvaliteto ter kvantiteto. Učimo se prave vrednosti notranjega občutka, kar vključuje intuicijo in znanje. Kako naučeno spremeniti v modrost? Kako se naučiti in kako učiti? Zaupanje v sebe je pomemben del te lekcije. Šele ko zaupamo vase, lahko zaupamo življenju, da bomo vsemu kos. In ko to dosežemo, smo mirni. Vsi odgovori se skrivajo v nas, naučimo se jih zaznati. ter nato upoštevati. Kako preživeti čas sami s seboj?

 

Življenjska lekcija 8

Je čas za umik in je čas za odločnost. Kako znamo mi biti avtoriteta in na kak način sprejmemo nekoga kot avtoriteto? Pravi pomen osebnostne moči se ne skriva v statusu/položaju ali količini denarja; nosimo jo v srcu. Uravnovesiti potrebo Ega po potrditvi, po materialnem bogastvu in tistem duhovnem je izziv te lekcije. Vsak izmed nas je ”na vrhu sveta” na drugačen način – kateri je vaš osebno? Se poznate dovolj dobro? Uravnovesimo zunanji in notranji svet.

 

Življenjska lekcija 9

Zdravljenje & delovanje za višje skupno dobro. Učenje alternative je del te lekcije. Misel zdravi, svetloba zdravi, ljubezen zdravi. Kako umiriti lastna čustva, kadar se (navidez) godi krivica? Kako je pravo sočutje do vseh živih in neživih bitij? Občutimo resnično celostno bitje Matere zemlje, naravo in sebe kot delček enega. Vesolje diha. Prepoznavanje resnice preko občutka v sebi je lahko težavno, a vseeno je to pot srca. Čustva so sogovornik in ne šef. Ne posplošujmo.

 Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN

LiLi SoRuM

pozdrav lili sorum numerologija

 

 

You may also like...