Število duše razkriva bistvo Vas

ŠTEVILO DUŠE pravi, da se Vaše bistvo skriva v vaši duši.

Torej, pred nami je število, ki razkriva vašo notranjost; vašo prvobitnost.

 ~ Vas ~

Duša se nikoli ne spremeni.

Spremeni se njen način izražanja in usmerjanja energije,

spremenijo se situacije, v katerih se duša nahaja in njene reakcije na njih.

V numerologiji poznamo 5 takoimenovanih osebnih števil. Spodaj dodajam povezavo, kjer si lahko preberete več o tem. Število duše, kot eno izmed osebnih števil;  uporabljamo tudi za analizo odnosov, ker razlaga naše srčne zadeve. A ne le romantično področje, Število duše opisuje kaj nam v naši srčiki največ pomeni; kaj bogati naš vsakdan, naše bitje in po čem hrepenimo. Pomembno se je zavedati tega in se tekom življenja potruditi biti sami sebi najboljši prijatelj. Poskrbite za sebe kot bi najbolj ljubeče poskrbeli za nekoga drugega. In ne iščite svoje sreče v napačnih stvareh.

Število duše opisuje našo notranjo motivacijo, kar nam lahko pomaga pri spodbudi. Vsi se kdaj otepamo zadanih nalog – poiščite način, ki bo vam prinesel osebno zadovoljstvo.

Globlji vpogled kot imamo na svojo notranjost, na svoje duhovne potrebe, imamo tako tudi veliko več možnosti, da dušo pravilno hranimo in skrbimo za njeno rast in razvoj. Naše vrednote, hrepenenja, srčne želje in hrana za dušo se skriva v Številu duše. Tudi kadar ne dovolimo Številu duše, da vodi naše življenje, pa to ostajajo stvari, ki nam največ pomenijo.  Pomenijo izkušnjo sreče.  Nikoli tega bistva ne moremo zanikati.

Število duše

Zavihajmo rokave: seštejmo SAMOGLASNIKE vašega imena & priimka KOT OB ROJSTVU do ene številke:

A = 1

E = 5

I = 9

O = 6

U = 3

Primer:

J A K A     R A C M A N

    1      1          1         1

  = 2               = 2               = 4

Z numerologijo lahko poglejmo v svojo dušo na malo drugačen način.

vmes lili sorum numerologija

Izračunajte Število življenjske poti:  TU

Željni učenja? Vabljeni: MaLa ŠoLa NuMeRoLoGiJe TU

Si želite svojo osebno numerološko buklico – osebno analizo va od A do Ž: TU

Število duše   1

Število 1 oddaja močno energijo in tako ste tudi vi močna oseba. Največ vam pomenijo neodvisen položaj, tudi vodilna pozicija in dominantnost. Za vas je zelo pomembno, da niste odvisni od nikogar, kaj šele, da bi bili prisiljeni sprejemati ukaze ter biti podložni.

Samostojnost je čudovita. Pomeni, da niste etiketa – niste ”samolepilni” na drugo osebo (vašega partnerja, prijatelje ali sodelavce). Ne pričakujete od sveta, da rešuje vaše izzive, probleme ter namesto vas dosega vaše uspehe. Pomembno pa se je zavedati razlike biti sam ali biti v odnosu, kajti določena mera prilagajanja je vsekakor potrebna.Obenem je lahko zelo utrujajoče za vas,da opravite vse sami in morda celo ponižujoče za partnerja, ker se lahko sčasoma počuti nesposobnega. No, seveda lahko energijo enke zanese tudi v smeri,da se vse obveze preloži na partnerja,ker ste vi preveč ”imenitni”, da bi se s tem ukvarjali. To pomeni, da število 1 na vas močno vpliva in ga imate verjetno v še kakem osebnem številu, ne le Številu duše.

Individualnost vas očara, torej ste navdušeni na unikatnimi zadevami. Zelo premožne osebe si naročijo poseben model avtomobila le za njih in podobno. Radi izstopate iz večine. V soju žarometov se počutite domače, brez zadrege ali treme. Zavedate se sebe in svoje lastne vrednosti.

Od partnerja pričakujete podobno samostojnost, zato vas privlačijo odločne, močne in  izoblikovane osebe, katere dojemate sebi enakovredne in kar je bolj pomembno, vredne vašega spoštovanja. Romantika sledi po tem, ko ste se v to prepričali. Raje ste sami, kot pa obkroženi z ljudmi, katere dojemate za ”malo bolj nespametne” (prijazen izraz).

število duše

Število duše   2

Največ vam pomeni harmonija. Torej, izogibate se konfliktov in situacij, kjer bi lahko bili grajani. Kadar je na vas jezna vam ljuba oseba, se bojite, da boste njeno/njegovo ljubezen izgubili; ne dojemate tega kot nesporazum ali preprosto, kot prepir. Vseeno, ko pa od zunaj opazujete dve osebi, ki se sporečeta, premorete razumevanje tako ene kot druge strani, zato ste čudovit mediator. To je dragoceno darilo. Storite lahko veliko dobrega. Ste kot ”Google prevajalnik” med dvema svetovoma, ki sta seveda še dodatno obremenjena z jezo. Uporabite ta dar tudi zase, prosim, in si zatrdite, da je vse v redu; da vas vaš dragi/draga ne ljubi nič manj, četudi je prisoten konflikt.

Omenimo, da bi bili dober pogajalec ali morda član mirovnih sil. Iščete mir, umirjenost in stabilnost. Izogibate se hrupnim prostorom, kjer bi lahko izbruhnili nemiri. Ste zelo senzibilni in občutljivi, ko zaznate tujo stisko. Intuitivno prepoznate, da nekaj ni v redu. Zelo pomembno je, da ste v enaki meri pozorni tudi na svoje potrebe in podpirate sebe, ne vedno le druge.

Število 2 ne pomeni, da ste vi vedno na drugem mestu !

Priskočiti na pomoč osebam v stiski dojemate kot vrlino, in to tudi je. Vseeno, naj vas opozorim, da biti služabnik ni vrlina, je prej neumnost in predvsem nezaupanje v svoje sposobnosti, da bi lahko sami poskrbeli za sebe. Ne bojte se biti sami. Včasih je biti sam veliko bolje kot biti v slabi (izkoriščevalski) družbi.

Od partnerja si želite pozornost in nežnost, a pri tem pozabite na sebe. Velikokrat prilagajanje drugo osebi jemljete kot izraz ljubezni – ne pozabite pa, da je s tem sebi ne izkazujete. Ne govorim o kompromisu in prijaznosti, seveda. Govorim o pretiravanju.

število duše

Število duše   3

Vaša največja želja je osrečiti ljudi okoli sebe ter širiti radost.  Ko se zaljubite, ste tako polni veselja, radosti in sreče, da bi lahko nadomestili javno razsvetljavo za celo mesto.

Naravnost ljubite življenje, zato ga s svojim optimizmom prebujate tudi v okolici.

V sebi občutite neizmerno zadovoljstvo, ko imate možnost nekoga spodbuditi na njihovi poti, napolniti s pozitivno energijo, izreči nekaj motivacijskih besed in dvigniti duha. No, podobno, ko želite nekoga očarati, ste izvirni, da vam ni para. Šarmanten spogledljivec in klasični romantik. Natančno veste kako osebi, ki vam je simpatična, zamajati tla pod nogami. Vaše navdušenje in odobravanje je naravnost vseobsegajoče. Zagotovo je oseba s Številom duše 3 izumila ”torto presenečenja” in podobno. Ko želite nekoga presenetiti ali razveseliti (ne samo partnerja), ne priznavate meja pri kreativnosti.

Partnerju ste pripravljeni lepšati dneve in se potruditi res maksimalno. Ste pa ranljiva srnica v ljubezni, zato se stežka resnično odprete in dovolite svoji ranljivosti na plano. Izražate se le, ko ste prepričani, da partnerja ne boste s tem odbili (pa ne mislim ravno na razglašeno petje pod prho). Okrepite se. Oseba, ki bo delila življenje z vami, naj bo oseba, ki vam je pisana na kožo. Vam. Ne spreminjajte sebe, da bi bili pisani na kožo nekomu drugemu, ker to niste vi. Tudi do partnerja to ni pravično, kajti tako prejme nek ponaredek vas, namesto pristne originalne osebe, ki ste vi. Take, raznobarvne in zelo ustvarjalne, morda celo, zelo po domače povedano ”razmontirane”.

Opozorila bi vas še na eno lastnost, ki je za okolico nekoliko težavna – ker ste kot mačji mladiček, razposajeni – si radi premislite. Skomunicirajte svoje misli in želje. Ljudje vam ne morejo brati misli, sledijo pa vam tudi stežka…morda ste nekoliko nestanovitni.

število duše

Število duše   4

Občutek varnosti je za vas najpomembnejši. Pomembno je, da se naučite strah znotraj sebe pozdraviti, kajti le tako se boste lahko počutili resnično varni – sicer boste odvisni od druge osebe, njihove milosti/nemilosti, količine pozornosti/prijaznosti. Vsekakor ste tako naravnost idealna tarča za osebe, ki rade manipulirajo in so v dominantnem položaju. No, tudi sami imate radi vse niti v svojih rokah, da bi tako preprečili neljuba presenečenja. V odnos ne stopate primarno preko čustev, ampak ravno preko občutka varnosti, možnosti dolgotrajnosti in dovolj močnim zagotovilom o predanosti druge osebe vam. Nimate potrebe po dominanci ali ukazovanju, definitivno pa imate potrebo po tem, da ste ”en in edini” v svetu vašega partnerja, saj se bojite, da bi vas zapustil za novo osebo. Bodite pozorni, da s tem svojega partnerja ne pričnete dušiti in omejevati.

Omenila bi potrebo po kontroli. Če imate še v kakem drugem osebnem številu prisotno 4, je možno, da preveč želite imeti vse v svojih rokah. Življenje naj diha, naj raste in se razvija. Ljubezen ne morete ujeti v roko, kot tudi vode ne. To ni njen namen in kot taka vas ne more osrečiti. Ljubezen je čustvo. Doživetje. Utrip srca. Ne spominček na polici.

Kot zelo praktična oseba, ste tudi v romantiki, no, praktični. Kot darilo boste tako izbrali nekaj uporabnega, ne plišastega medvedka. Tudi sami raje prejmete tako darilo.

Uživate v načrtovanju in pripravi na delo, nove podvige.Seveda koraka naprej ne storite, dokler niste resnično prepričani kaj to pomeni,kak bo učinek vaših dejanj in kake bodo posledice. Vodi vas pamet, nikakor ne čustva. Dajte, razbremenite vaš um in si dovolite preprosto  č u t i t i … pa čeprav vas je (potiho priznajmo) malo strah tega.

število duše

Število duše   5

Največ vam pomenita svoboda in neomejenost, zato je globok odnos z vami naravnost izziv. Ste polni magnetizma, erotičnega naboja in igre zapeljivosti, in kot taki, seveda, očarate še tako ledeno srce. No, kaj hitro pa naklonjenost oseb, katere prej dobesedno obnorite, pričnete dojemati kot posesivnost in omejitev vaše svobode. Prosim, zavedajte se svojega vpliva na nasprotni spol. In sprejmite njihov odziv kot reakcijo na vas,ne kot poskus, da vas zvežejo in nadenejo okove. Kogarkoli se dotaknete, ga/jo spremenite.

Od partnerja pričakujete, da vam daje veliko prostora in svobode, zato bodite hvaležni za tako osebo (ko jo najdete). Omenim naj, da če imate še kako 5 v posebnih številih, je možnost, da ste nagnjeni k avanturizmu (in celo varanju) večja kot sicer.

Ste oseba eksotike,senzualnosti in čutnosti.Resnično poznate užitek in tega ne skrivate. Vodi vas strast in ogenj. V odnos se ne boste spustili, če v spolnosti niste maksimalno zadovoljeni, ne samo, da je v redu. Če imate občutek, da bo postala rutina, obrnete pete in se odpravite drugam.

Vsekakor je omeniti vašo uporniško naravo, ki lahko negativno vpliva na komunikacijo. Kadar izhajate iz tega, da mora biti po vaše, je to ovira. Ste se kdaj zasačili, da je sogovornik predlagal, kar ste vi imeli v mislih – in ste nenadoma postali nasprotnega mnenja, samo da bi obveljala vaša, oziroma ne njihova?

Preglejte vaša ostala osebna števila – če niso energetsko v skladu s številom 5, je možno, da se čutite prisiljeni to svojo plat zatirati in se morda počutite ”umazani” zaradi pristnih in prvinskih želja, ki jih čutite.

število duše

Število duše   6

Ste daleč največji romantiki in zasanjanci.  Verjamete v pravljičnost in stremite za tisto čarobnostjo, ki jo lahko podari le Ljubezen. Največ vam pomeni Ljubezen, harmonija, dom in lepota.  Zelo imate razvit smisel za estetiko in lepoto na vseh nivojih.

V romantičnih odnosih naj vas opozorim, da ste čudovit in ljubeč partner, obenem pa zelo zahteven. Ravno zaradi pravljičnosti, v katero verjamete, pričakujete od svojega partnerja včasih preveč. Filmski sončni zahodi ter dramatične srceparajoče scene niso ravno sestavni del vsakdana, zato ne merite ljubezni ali odnosa po tem. Vsekakor vas je za pohvalit, kajti vi pa se trudite dosegati to raven pozornosti do partnerja.

Omeniti velja tudi, da niste tip človeka le za avanture. Definitivno ste oseba, ki sanjari o poroki, družini, otrocih. Vaša čustva so globoka in nikoli zlagana. Zavedajte pa se, da se vas lahko druga oseba nekoliko prestraši, ker potrebuje morda malo več časa, da pri sebi razjasni svoja čustva.  Globoki ste v doživljanju.  Ljubite uravnoteženo.

Ste predan partner, prijatelj, tudi ljubeč sodelavec. Vedno polni razumevanja in topline, in vedno pripravljeni priskočiti na pomoč. Mnogokrat ste tiho in greste preko sebe,da bi bil le mir pri hiši – kar ni vedno pravilno. Spoštujte sebe, da bi vas tudi drugi.

Zavedajte pa se svoje veličastnosti, ki jo podarjate osebam v svojem življenju. Kajti, ste nekdo,ki se potrudi uresničiti sanje svojim dragim osebam; jim pričarati pravljico.Torej, nikakor se ne zadovoljite z osebami, ki vam ukazujejo ali celo ne cenijo vašega truda in predanosti. Ste angel. Kdor tega ne zmore prepoznati, naj pač odide svojo pot.

število duše

Število duše   7

Svojih čustev nikoli ne nosite na dlani. Vsekakor pa najbolj spoštujete Resnico – torej iskrenost, korektnost in fer odnos. Redkim osebam dovolite v svojo intimo. Le redki so tisti,ki poznajo vaše najbolj osebne in intimne misli, prepričanja, želje. Niste nezaupljivi, ste pač taki. Potrebujete svoj mir in svoj prostor in tudi svoj svet.

Mnogi numerologi osebe s Številom duše 7 radi poimenujejo čustvene puščavnike. Moje izkušnje kažejo drugače.Niste brez čustev,le ne dovoljujete jim, da bi vas begala ali celo vodila. Neka čustvena situacija vas ne bo tako obremenila,da ne bi bilo zmožni delovati. Kljub pritiskom boste opravili svoje obveze. Čustva ne doživljate tako globoko,kar ni nič narobe. Niti jih ne kažete,ker nimate potrebe po teatralnosti. In pozornosti. Sploh pa ne take, ki bi jo priklicali s solzami in mahanjem z rokami.

Od partnerja potrebujete resnicoljubnost. Poroka je za vas simbol, nikakor pa nuja in cilj odnosa. Sami sebi ste zadostni, zato potrditve ne iščete v partnerju. Ne govorim o oholosti – ste tip človeka, ki je raje sam kot v slabi družbi (ki poneumlja). Tudi ne gre za potrebo po dominanci; ste preprosto človek, ki zna spoštovati samega sebe. Vedno.

Potrebujete partnerja, ki ne bo drezal v vas. Ste kot lev, kajti svoje rane ližete v samoti, nikakor v družbi. Zato se običajno odmaknete ali zaprete vase. Delajte na komunikaciji, kajti osebi, ki je z vami v odnosu (ne glede na tip odnosa – romantični, prijateljski itd), lahko s takim obnašanjem oddajate sporočilo, da vam ni potrebna, oziroma je odveč, oziroma celo, da ji ne zaupate ali, kar je najbolj boleče, da je ne ljubite. Omenimo še, da ste zelo rahločutni in imate sposobnost zaznati laž na kilometre daleč.

število duše

Število duše   8

Znotraj sebe čutite veliko željo po vodenju,  po položaju ”šefa”.  Hrepenite po neke vrste moči in ‘višjem položaju’. Če imate še v kakem od osebnih števil prisotno število 8, je možno, da delujete mnogokrat iz potrebe ega, ne duše. Seveda je to le izziv na vaši poti.

Ne dovoljujete, da bi vam ukazovali, sami pa radi določate dinamiko odnosa. Ni nujno, da se navzven zdite ukazovalna oseba; niti namreč lahko zelo spretno vlečete iz ozadja. Priznati je treba, da ste oseba, ki zna izvrstno manipulirati, se prikupiti ali zadati boleč udarec, tam kjer najbolj boli. Ko ljubite, ste maksimalno prijazni, a ko se vam nekdo zameri, ste maksimalno maščevalni. Če se ujamete v trikotniku, ali v do vas neljubeči situaciji; vztrajate, dokler je prisotna neka korist, ki pa ni nujno čustvena. Torej, vaša dejanja ne izhajajo vedno iz čustev Ljubezni. Pripravljeni ste prenesti marsikaj, če je v tej enačbi za vas korist. Prosim, to ni kritika. Niti ne trdim, da ste le preračunljivi, ali nemara celo zlobni. Vsekakor pa so vam poznane situacije, v katerih kompenzirate, dokler to zmorete, in ko je nekoč mera polna, se znotraj vas prebudi močna želja po maščevalnosti in zahteva po neke vrste zadoščenju. Ko vas nekdo globoko prizadane, ste lahko nevarni.

Včasih se stežka vživite v čustva drugih, ali občutite samo čustvenost.

Od partnerja pričakujete vsaj enakopraven položaj. Seveda pa odnos vodite tako, da ste kar največ ravno vi v dominantni poziciji. Vsekakor to dosegate tako, da partnerju priliznjeno in nadvse prijazno predlagate, kar si vi želite na način, da ima občutek, da je to njegova zamisel (zato recimo lahko plača).

Ljubezen je čustvo. Kadar niste v srcu, je vse, kar čutite, žal,  drugorazrednega pomena.

Število duše

Število duše   9

Sočutna dušica, ki bi rada objela cel svet in pomagala vsem bitjem. Zaradi teh idealov ter tako postavljenih vrednot, dejansko mnogokrat tekom življenja priskočite na pomoč osebam v stiski, se borite za pravice živali in podobno. Tu ste, da pomagate in zdravite.

V sebi združujete energijo vseh števil pred 9 (torej od 1 do 8 – podobno kot bela barva,ki združuje vse barve spektroma). Imate razvit občutek za razsežnosti. Torej lahko zaradi gozda spregledate posamezno drevo (kaj šele vejo). No, to se lahko izraža kot slabost, kadar pričnete posploševati. Niso vse ženske/moški enaki in preteklost se ne ponavlja. Ponovi se, kadar mi sami nismo opravili določene naloge; nismo zrasli ali se še nismo naučili zadane lekcije, morda odplačali morebitnega karmičnega dolga.

Ste izjemno intuitivni in dobronamerni, zato se rado zgodi, da se počutite razklani med svojimi čustvenimi potrebami ter potrebami drugih ter Višjemu namenu. Niste sebični, a ljubiti morate sebe in druge. Dobrodelnost je najbolj plemenita dejavnost na planetu, a nikoli na račun Vaše sreče na splošno. Kajti, razlika je en kompromis, ena žrtev ali pa način življenja, ko se Vi podrejate ter zatirate,  da bi ugodili drugim.

Ko govorimo o romantičnih odnosih, ste zasanjani idealist, ki pa poleg pravljičnosti in Ljubezni, išče še nekaj več. Resnično razumete globino in pojem izraza ”sorodna duša” ter ”duša dvojčica”. Vaša ljubezen se zdi brezmejna, kajti to tudi je – ravno zaradi vaše lastne razsežnosti. Opozorila bi vas vseeno, da ne pretiravajte v doseganju brezpogojne Ljubezni in višjih idealov – to se zgodi spontano. Iskanje tega je dejanje Ega, ne srca. V mlajših letih, ko smo očarani,  lahko pravzaprav spontanost oviramo.

VEDNO JE PRAVI ČAS, DA SMO LJUBEZEN!

Numerološka analiza: KAKŠEN PARTNER MI USTREZA

Z Ljubeznijo za Vas, LiLi SoRuM

Lili Sorum