Sprememba imena

NAŠE IME JE VIBRACIJA.

Naše ime je energija, je vibracija, je definicija nas samih.

V letu 2009 si je kar 914 oseb spremenilo ime.

Torej, to ni (več) tako nevsakdanja odločitev.

 KAJ PRINAŠA SPREMEMBA IMENA?

Če se zavedamo, da je naše ime definicija nas – torej se le ta spremeni. Vesolje nas je prej denimo obravnavalo kot ”Nejevernega Tomaža” in sedaj smo postali ”Profesor Molekula”.

Sprememba imena ne vpliva samo na nas, temveč predvsem na Vesolje. Nejeverni Tomaž je previden, zato ni deležen prodorne energije, kot jo je Profesor Molekula ali pogumne kot Kawboj Jim – saj je naloga njiju, da hodita po robu še verjetnega in tudi nevarnega. Torej, Vesolje od njega, Profesorja, pričakuje, da zaupa v nemogoče, poskuša, raziskuje – medtem, ko je Tomaž ”na varnem” in Jim vihti laso.

Sprememba imena ne bo povzročila čarobnih premikov. Imena v stilu Lepa Roža, Hrabri Miško, Pametni Bogati Večno Mladi ne prinašajo lepote, poguma, pameti, bogastva, mladosti – Vesolje pričakuje, da ste/smo lepi, pogumni, pametni, bogati, mladi… Razumete razliko?

Ko spremenimo ime, povabimo nove – drugačne vibracije v svoje življenje, ki pa naj bodo čim bolj usklajene s tem, kdor smo – torej z našim prvotnim imenom ob rojstvu. Pravijo, da si starše sami izberemo – duhovna numerologija uči, da tudi ime sami izberemo, da nam njegova energetska vrednost kar najbolj pomaga na naši poti.

Razmišljate o spremembi imena?

Modro je uravnovesiti ime:

ali dodati vibracije števil, ki primanjkujejo v prvotnem imenu,

ali ublažiti kako morda premočno delovanje števila v imenu.

Vedno pa je prav, da pred spremembo pregledamo osebna števila ”prej in potem”, ne glede na to ali gre za spremembo priimka ob poroki ali za spremembo imena po lastnem vzgibu.

Osebna imena (več: TU) se izračunajo iz imena in priimka kot ob rojstvu. Teh nikoli ne moremo kar spremeniti in tako povoziti njihovega vpliva. Če imate Karmični dolg denimo, se ga ne boste tako preprosto rešili (več: TU).

SPREMEMBA IMENA LiLi SoRuM numerologija

 Potrebujete nasvet?

Svetovanje: SPREMEMBA IMENA

– Pregled & primerjava imen

Kot smo zgoraj opisali, pomembno je previdno in skrbno izbrati novo ime ter ga natančno pregledati z originalnim.

– Datum spremembe

je seveda tudi zelo pomemben, zato, ko si izberete novo ime, svetujem tudi kdaj ga spremenite.

Samo svetovanje lahko poteka osebno ali pa preko emaila, telefonskega ai Skpye pogovora. Ko si izberete ime, prejmete opis osebnih števil prej in potem še v pisni obliki, lahko natisnjeno kot knjižico ali v obiki pdf po emailu. Energetska izmenjava: 55 €

Morda bi Vas zanimalo:

O IZBIRI IMENA ZA DOJENČKA:  TU

V oddaji Dobro jutro s Kosmiko smo spregovorili o spremembi imena ob poroki ~ neharmonijo v odnosih lahko predvidimo ter se ji izognemo! Pomembna je tudi izbira datuma poroke in seveda, izbira imena za novorojenčka.

Z Ljubezijo, MiTaKuYe oYaSiN,

LiLi SoRuM

LiLi SoRuM