Prvi samoglasnik v imenu

Pravijo, da si sami izberemo svoje starše. To sem slišala še kot otrok, preden je zanimanje za prejšnja življenja postalo aktualno.

Preden se rodimo, se duša odloči česa se bo lotila v tej inkarnaciji. Izberemo učenje in včasih se soočamo s slabšimi izbirami prejšnjih življenj, katere poimenujemo Karma. Učno gradivo, ki si ga kot duša izberemo, v numerologiji imenujemo: Življenjske lekcije.

Svoje Življenjske lekcije lahko izračunate TU

Več o Karmi, pa si preberite TU

Ne glede na naše osebno prepričanje o reinkarnaciji, pa s stališča numerologije velja sledeče: prvi samoglasnik v našem imenu, je pomemben.

Vsaka črka ima svojo numerološko vrednost. Torej, vsako črko lahko spremenimo v številko. Pomen številke našega prvega samoglasnika nam razkrije kakšen je naš pristop k življenju. Antično prepričanje je namreč, da je duša vstopila ravno preko te vibracije, v naše telo.

Prvi samoglasnik opisuje vibracijo naše duše. Duša je vstopila v naše telo preko vibracije prvega samoglasnika našega imena.

Naš pristop k življenju je opisan v tej črki.

Razkriva naš karakter, moč volje, odločnost, morebitno občutljivost in aspekte naše osebnosti, ki so nam običajno nenavadni. Opisuje tudi naš duhovni pristop k sami izkušnji življenja.

Kako veliko se skriva v enem samem samoglasniku!

samoglasnik numerologija

A  = 1

Imate zelo kreativen in dinamičen pristop k življenju.

Ste: INOVATOR.

Za vas je vsak posameznik unikat in kot tak, pomemben. V življenju se boste nagibali k iskanju sistema, ki upošteva vsakega posameznika kot dragocenost. Niste pristaš ‘usmerjanja ovc’ in manipulacije mase ljudi. Tudi vaš duhovni pristop je zato odprt ezoteriki in drugačnosti, predvsem pa napredku. Da, predvsem napredku. Ste pionirskega duha.

E = 5

Ste radovedni in strastno pristopate k življenju.

Ste: RAZISKOVALEC.

Opaziti je zanimanje za mističnost. Črka E poudarja zvedavost, odprtost drugačnosti in zato iskanje uživanje v eksotiki, misterijih in vsem nenavadnem. Ste spontana oseba, ki se rada odloča tudi na podlagi trenutka. Raziskovanje & Svoboda sta ključni besedi. Vsakdanji izzivi življenja naj vas ne potarejo: jutri je nov dan, kajne? Vedno iščete nove možnosti.

I = 9

Dobrodelnost in sočutje sta vodilni sili.

Ste: DUŠA ZDRAVILCA

Želite si pomagati na ravni človeštva, ali vsaj svoje skupnosti. Poudarek je na čustvih in notranjemu občutku. Število 9 označuje močno razvito intuicijo, zato se zanesite na lasten notranji občutek, ko se odločate. Sočutje je tisto, ki običajno vodi vaše dojemanje sveta in same izkušnje življenja. Hitro zaznate tujo stisko, zato, prosim, ne pozabite nase!

O = 6

Srčna oseba, ki stremi za harmonijo v življenju.

Ste: SRČKAST ČLOVEK

Kot čustvena oseba, ste zelo zaščitniški do svojega doma in ljubih oseb. Pozorni bodite, da ne prevzemate odgovornosti za druge, ali zavoljo ljubega miru. Vsekakor se učite Ljubezni do sebe. Ste sladki kot med in verjamete v pravljice. Ne tlačite svojih čustev, saj se lahko zgodi, da v nekem trenutku eksplodirate (na noter ali na ven). Izjemen občutek za lepoto imate.

U = 3

Kreativna iskrica kar skače iz vas.

Ste: UMETNIK  USTVARJANJA

Označuje vas senzibilnost, občutljivost ter izjamna domiselnost. Osebe okoli sebe navdihujete z navihanostjo, optimističnim pristopom ter kreativnostjo. Običajno okolico spravite v dobro voljo. Ker vam lahko dominira domišljija, bodite pozorni, da le ta ne skrene po negativni poti v črnogledost in obup. Polni ste volje do Življenja, kot Sonček.

december delo za dušo numerologija

Prvi samoglasnik torej opisuje našo vibracijo duše.

Tudi ostali samostalniki opisujejo nas kot dušo. Seštevek vseh samoglasnikov imena in priimka kot ob rojstvu imenujemo ŠTEVILO DUŠE in je eno izmed naših petih osebnih števil. To nas predvsem zanima, ko se poglabljamo v svojo pot kot duša in, ko raziskujemo kaj nas osrečuje.

V to osebno število se tudi najbolj poglobimo, ko iščemo partnerja ali, ko nas zanima ujemanje z drugo osebo; lekcije, učenje ali morebitna karmična povezava.

O osebnih številih: TU

Prispevek: Karmični odnos, da ali ojoj bejž stran  TU

Potrebujete pomoč?

Osebna analiza: Kakšen partner mi ustreza:  TU

Osebna analiza odnosa (partner, starši, prijatelji itd): TU

 

Numerologija je zakladnica znanja in podatkov v pravzaprav nas samih.

Naša duša je večna in svobodna. Ta inkarnacija pa se seveda sooča z izzivi omejitev. Zavedajmo se, da je le ena izmed zgodb, ki jih piše Življenje naše duše v večnosti. Naj bo ta zgodba za VAS dobra in poučna.

Z veliko Ljubezni,

LiLi SoRuM