Osebna števila

Vsak izmed nas je unikat.

Osebna števila

Lahko resnično sebe ujamemo v število, nebesno znamenje, simbol tarota in podobno? Spreminjamo se celo življenje. Dihamo, rastemo, pademo, tarnamo in se poberemo… So dnevi, ko ne bi pokukali izpod odeje in dnevi, ko smo pogumni kot najbolj hrabri kavboj.

Podobno se dogaja ‘številu’. Je kot bi bilo živo. S seboj nosi lekcijo, katero predelujemo v mlajših leti ter dragocenost, ki nam jo te lekcije podarijo v obliki spretnosti & posebnih sposobnosti, znanj in modrosti v kasnejših letih.

Ko se lotevamo osebne analize, izračunamo OSEBNA ŠTEVILA, ki oblikujejo sliko nas iz več različnih pogledov. Opišejo naše močne darove, talente, ki naj bi se spremenili v našo pot. Seveda pokažejo tudi na bolj šibke točke, ki so sestavni del učenja. Spregovorijo o našem namenu & poslanstvu. Naši nalogi. Naš srček ima svoje osebno število, ki razgali potrebe naše duše, naša hrepenenja in pomaga razumet kak partner bi nas osrečil ter krepil.

Smo del sveta in naša osebnost se venomer razvija ravno preko medsebojnih odnosov. Zato je namig kako nas dojema okolica še kako dobrodošel. Lahko pomaga spremeniti naš pristop ter razjasniti kratke stike v komunikaciji & omiliti nesporazume. Vsem se kdaj zgodi, da nas ne razumejo (kot bi en govoril kitajsko, drugi pa arabsko kajne?).

Življenje ni muha enodnevnica. Zato nas čaka v zadnjem osebnem številu slika nas, ko smo osebnostno zreli, izoblikovani in trdni. No, ko smo v puberteti in smo še popoln ”kozliček” smo res drugačni kot po nekje 35, 40 letu…vsekakor v pripravi za vseeno razposajeno, a na drugačen način ustvarjalno bolj zrelo obdobje.

 

Število življenjske poti

Kaj ste bili rojeni, da postanete?

Število usode

Kakšno je vaše poslanstvo, namen?

Število duše

Kukamo v srček & dušo – v globine.

Število osebnosti

Kako vas vidijo osebe okoli vas?

Število zrelosti

Kaj lahko pričakujete, ko boste dosegli svoj vrhunec?

Odgovor je: harmonijo, ko vaš notranji in zunanji jaz pričneta delovati v sozvočju.

 

Števila so kot kristali.

Kristal primemo in pogledamo vanj.

Ko ga obrnemo, se svetloba lomi na svojevrsten, unikaten način… ko ga malo premaknemo, svetloba ustvari nov, drugačen čaroben učinek… oba pogleda sta na isti kristal, a oba zelo različna… čeprav je kristal isti.

Vsako število je večplastno.

S seboj nosi veliko različnih vplivov, ki so tako pozitivni ali tudi manj zaželjeni. Nobeno število ni dobro ali slabo !!

Nobeno število ne škoduje! 

Vsa nam prinašajo tako ljubeče vibracije, ki nas podpirajo, kot tudi izzive, ki nam pomagajo ozavestiti in rasti.  Ko kristal prime v roke druga oseba, pogleda v njegovo prelestno globino, se mu odpre prelep pogled, a kako drugačen našemu. Vsaka oseba doživlja kristal na svojevrsten način. Noben kristal ne deluje na dve osebi enako… Niti na isto osebo dvakrat ne deluje enako.

Zapleteno? Prav nič.

Z numerologijo lahko poglejmo v svojo dušo na malo drugačen način.

vmes lili sorum numerologija

Izračunajte Število življenjske poti:  TU

Izračunajte svoje Število duše: TU

Izračunajte svoje Število osebnosti: TU

*

Željni učenja? Vabljeni: MaLa ŠoLa NuMeRoLoGiJe TU

Si želite svojo numerološko buklico, ki je osebna analiza vas? Od A do Ž: TU

Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN,

LiLi SoRuM

pozdrav lili sorum numerologija

You may also like...