online delavnica: Spremeni!

SPREMENI bi lahko prevedli v vibracije števila 5.

Število 5 simbolizira spremembe, dinamično energijo, aktiven pristop ter čutnost. Ni naključje, da je ravno 50 odtenkov sive (pomežik). Ta energija nas spodbuja, da sprejmemo drugačnost ter, da smo radovedni. Privlači eksotiko, zanimanje za tuje kulture, poskušanje njihove hrane, glasbe in seveda,  želje po potovanjih in doživetju. Simbolizira čutnost in spontanost.

ODPRITE VRATA, OKNA, šine in line ter SPREJMITE.

Sprememba običajno ni dobrodošla,  kadar prihaja od zunaj.

Zato: Lotimo se je od znotraj.

Prenesi pdf 5/5 Spremeni!

Sprememba je edina stalnica Življenja.

Tok Življenja je včasih umirjen, občasno vihrav.

Spremembo dosežemo, ko se zadev lotevamo na nov, svež in drugačen način. Pokukajmo preko ograj našega poznavanja, poiščimo ideje in jih vpletimo v naš vsakdan.

Kadar smo mi v svojem centru in stojimo v svoji moči, kot temu radi rečemo, nas prav noben veter ne more premakniti. Obstajajo  obdobja neodločnosti, dvoma, preobremenjenosti in čustvene labilnosti, v katerih, bolj kot ne, vpliv okolja odloča o nas. Poznavanje sebe pomaga pri odločitvah, ko se težko res osredotočimo ter izberemo najboljšo pot za nas in naše ljube.

Priznati moramo, da poznamo tudi spremembe, katerim se na vse kriplje upiramo, a se – čez čas – izkažejo za zelo dobre. Če bi se vedno upirali, bi še danes živeli v jamah, verjemite. Zato, sprejmimo na kar nimamo vpliva; a vsekakor delujmo na vedno korekten in spoštljiv način. Toliko vpliva vedno imamo.

Napredek je del Življenja.

Kako ga mi sprejemamo pa je izbira vsakega posameznika.

Potrošništvo in pretirana ljubezen do materialnih dobrin sta dejstvi. Mi pa smo skupek naših izbir ter odločitev, zatorej samo mi zares vemo ali se v nas skrivajo pohlep, pogoltnost in kolikšno moč ima v resnici naš Ego. Seveda, običajno imamo o sebi boljše mnenje kot je dejansko stanje; oziroma se radi pretirano kritiziramo.

Za Tebe LiLi SoRuM numerologija numeroskopNe zanima me mnenje okolice o vas, ker  vas le-to ne določa. Samo Vaše mnenje o Vas samih je tisto, ki vodi Vaše počutje, izbire, odločite. Zanima me:

KAKŠNA OSEBA STE, KO NIHČE NE GLEDA?

Iskreno vam želim razgibanosti Življenja,

ki v vsakem trenutku odkrije tančico magičnosti.

Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN,

LiLi SoRuM

pozdrav lili sorum numerologija