Obdobja

Vse v Življenju ima svoj namen in svoj čas.

Obdobja življenja ”po numerološko” so različna:

TRIJE  ŽIVLJENJSKI  CIKLI:

Na celotno življenje poglejmo kot na eno debelo knjigo, ki je razdeljena na tri zajetne dele, katere imenujemo Življenjski cikli. Kot bi Življenje razdelili podobno kot je Dante razdelil Božansko komedijo,

V življenju potujemo preko teh treh ciklov:

prvi je formirajoči, ko se v mladih letih še oblikujemo;

nato sledi produktiven cikel in končno

prispemo v cikel žetve, ko žanjemo sadove svojega dela.

Opisujejo glavne lekcije, ki nas čakajo na naši življenjski poti ter razlagajo kaj je njihov namen. Nanizajo okoliščine, ki bodo del našega izkušanja posameznega cikla. Vse v Življenju ima svoj čas in namen. Razumevanje tega nam nosi blagoslov usmeritve in ravno o tem govorijo Življenjski cikli.

obdobja lili sorum numerologija

 ŠTIRI  OBDOBJA  VRHUNCEV & IZZIVOV:

Prvo obdobje:

Pomlad življenja in obdobje novosti. Delamo na sebi in osebnostnem oblikovanju, vse je novo in vznemirljivo. Oblikujemo sebe in okušamo Življenje. Raziskujemo.

Drugo obdobje:

Poletje življenja – je obdobje cvetenja in zorenja, je tudi obdobje družine, obvez in odgovornosti. Kot prvi srednji vrhunec prinaša hitro energijo. Traja 9 let.

Tretje obdobje:

Vpliva na srednja leta ali zgodnjo jesen življenja. Prejemamo prve nagrade in manifestiramo svoje dosežke. Tudi to obdobje traja 9 let, energija je bolj umirjena.

Četrto obdobje:

Zima življenja, čas modrosti ter refleksije življenja. Obdobje duhovne modrosti ter žetve. Traja tri dolžine devetletnih obdobij, torej kar 27 let – običajno torej do konca življenja.

Vrhunec

opisuje kaj lahko dosežemo & po katerih zvezdah lahko sežemo. Namigne nam kateri vrh lahko osvojimo v tem obdobju življenja. Saj vemo, vse ima svoj čas in svoje mesto, torej, zelo koristno se je zavedati, ali je določen čas primeren za študij, za družino, za počitek, za duhovnost, za poslovni razvoj, …

 Izziv

razkriva možne ovire na naši poti in hodi z roko v roki z vrhuncem. Kot samo ime pove, to so izzivi, ki jih je potrebno premagati, da bi lahko dosegli tisto najboljše – kar seveda opisujejo obdobja vrhuncev. Namesto, da bi metali sami sebi polena pod noge, se zavedajmo možnih zapletov, ki niso ‘prekletstvo’ – so naše učno gradivo.

obdobja lili sorum numerologija

OSEBNO LETO vsako leto 

Vsako leto za nas skriva in prinaša nekaj novega.

Naše življenje se suče v 9-letnih sklopih.

Sklop se prične z osebnim letom pod vplivom števila 1 in zaključi pod vplivom števila 9. Informacija v katerem osebnem letu se nahajamo sedaj, je zelo dragocena, saj nam poda zelo ozek vpogled v našo situacijo iz energetskega vidika – se bomo razvijali na osebnostnem področju, na področju odnosov, moramo morda biti posebno previdni glede zdravja; ali je to umirjen čas, ko se bomo povlekli sami vase…

V svojem življenju se večkrat nahajamo v osebnem letu pod vplivom določenega števila, seveda pa nismo vedno v enakem položaju. Pomemben podatek je starostna vibracija posameznega leta, ki opisuje na katerih področjih se bo vaš razvoj še najbolj intenzivno razvijal in točno kak bo ta razvoj….

Seveda leto lahko razčlenimo naprej na Število osebnega meseca in še Število osebnega dneva.

Vsa obdobja števila izračunamo iz rojstnega datuma, zato so samo vaša: Denimo, vaše osebno leto podaja informacije o vašem razvoju, ne o določenem letu na splošno.

Numerologija nam lahko v veliki meri pomaga presoditi kateri dan je ugoden za katero dejavnost; oziroma, kaj lahko pričakujete na določen dan.

Kdaj je ugoden čas za poroko, za selitev, podpis pogodbe, večji nakup, tehtno odločitev… ali kdaj se ”skrijte pod odejo”.

IZRAČUNAJ TVOJE svoje osebno leto in preberi kaj to pomeni:  TU

 Vsak dan je dragocen in neponovljiv. Le TUKAJ in SEDAJ smo, zato zadihajmo – kar, vdihnite s polnimi pljuči takoj sedajle in bodimo HVALEŽNI.

Z Ljubeznijo, MiTaKuYe  oYaSiN,

LiLi SoRuM

pozdrav lili sorum numerologija

You may also like...