NuMeRoSKoP 17. – 23. 7. 2017: Prisluhni svoji intuiciji!

 

https://i2.wp.com/www.lili-sorum.com/wp-content/uploads/sovica1.jpg?resize=128%2C128

 

Lekcije 29. tedna: 

Vsak izmed nas ima svojo resnico, ki pa jo nosimo v sebi.

Vsi odgovori so v nas samih in prav nikjer drugje. Do njih dostopamo preko lastnega notranjega čuta, t.i. intuicije.

Izziv tedna bo: ali si zaupamo?

Učili se bomo razlikovati med intuicijo in pretirano previdnostjo ter bujno domišljijo.

 

 

Ni vsaka misel, ki nas prešine in nas predrami, naravnost preroška. Mnogokrat je slab občutek, ki ga imamo, povezan z izkušnjami iz preteklosti, ki so nas prizadele.

Intuicija je vedno mirna. Tudi, ko je uvid, ki prinaša nezaželjen, je naš občutek miren. Šele reakcija na to misel je radostna ali žalostna. Strah ali nezaupanje pa že takoj nosita neprijeten občutek. Bujna domišljija nam lahko nagaja in pričara bolj slikovit prizor. Intuicija pa zgolj je. Primerjamo jo lahko z golim podatkom, brez komentarja.

Dandanes še novice niso več novice, ampak pridejo v kompletu z mnenjem, zato nam je toliko težje prepoznati intuicijo, saj se nam lahko uvid zdi preveč bled.

 

Število življenjske poti 1

Ostajajte pri dejstvih, ko se odločate in uporabite domišljijo za nove ideje. Nikakor ne nasedajte sladkim besedam v tem času. Preverite. Dandanes je prkatično vse preverljivo.

~ * ~

Število življenjske poti 2

Morda se bo predramil občutek trme ali želja po vztrajanju kjer ste. Ko se boste resnično počutili varne v svoji notranjosti, bo potreba po oklepanju popustila. Dajte si čas.

~ * ~

Število življenjske poti 3

Dovolite si počitnice! Pošljite skrbi, vzorve pomanjkanja, manjvrednosti in ranljivost na dopust. Veste kako se bodo imele super (nasmeh). Vi pa tudi, bi se strinjali? Z nasmehom naprej!

~ * ~

Število življenjske poti 4

Posvetite se osebam, za katere ste mnenja, da za njih niste dovolj poskrbeli. Mnogokrat smo sami do sebe prestrogi. Pogovorite se. Opazili boste, da okolica do vas ni tako zahtevna, kot vi sami.

~ * ~

Število življenjske poti 5

Imeniten čas za odmik, delo na sebi, duhovno in osebnostno rast ter čustveno zrelost. Bodite več v naravi (sami) in prisluhnite mislim & občutkom, ki običajno švignejo mimo vas.

~ * ~

Število življenjske poti 6

Čas za spremembo, odločnost, učinkovitost in manifestiranje! Vzemite življenje nazaj v svoje roke. Kje imate občutek, da ste popustili? Temu se posvetite v tem času. Blesteli boste.

~ * ~

Število življenjske poti 7

Morda se vam bo na trenutke zdelo, da ste preveč občutljivi. Kje pa! Srce imate in to zdaj potrebuje več vaše pozornosti. Ne bodite prezahtevni do sebe in ne racionalizajte čustev.

~ * ~

Število življenjske poti 8

Nekaj novega je tu! Odvisno pa bo le od vas ali se boste v to podali, ali bi želeli biti ‘nebogljeni’ kjer ste. Mogočna vrata pred vami se odpirajo, samo opaziti jih je potrebno.

~ * ~

Število življenjske poti 9

Nekdovam lahko pomaga – zato pazite, da te osebe ne spregledate. Vi ste vedno v stanju pripravljenosti in v lastni vnemi, da bi pomagali drugim, lahko ne zaznate oseb, ki bi rade pomagale vam.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

LiLi SoRuM