Na večer PRED polno Luno

Na večer PRED polno Luno lili sorum numerologija full moon

Pravzaprav je večer čiščenja en dan preden je polna Luna, da bi nas energija polne Lune, en dan kasneje, lahko napolnila. Saj vemo, da bi v polno (razmetano) omaro težko še kaj položili.

Zato, pričnimo pri sebi. Vzemimo si čas za ”zavestno” čiščenje. 

*Tako zunaj kot znotraj, očiščujem svoje telo in notranjost*  je lahko ‘mantra’ med tuširanjem ali pa si privoščimo dolgo kopel s soljo, eteričnim oljem, prižgimo svečke, da nas plamen ognja podpira pri očiščevanju. Pijmo več vode tekom celotnega dneva pred in na dan polne Lune. Dobro prezračimo naš dom in, če je le možno – spimo ali vsaj posedimo pod žarki prelepe Lune.

 

ČUSTVA

Luna simbolizira čustva, katera označuje tudi voda, je ta kombinacija še posebno pomembna.

Zaupajmo Luni svojo žalost, jezo in ljubezen, srečo. Tega se lahko lotite z okenske police, balkona – najbolje pa je, da ste zunaj, v naravi, v tišini; sami z Luno – tako so to počela starodavna ljudtsva. Torej, pogovorite se z njo, zaupajte ji česa si ne želite, kaj so vaše sanje… in OBČUTITE ODGOVOR.

 

ZDRAVILEN NAPITEK

Zvečer pustite vodo na okenski polici in jo zjutraj spite. Ko jo pustite v kozarcu ali stekleni steklenici, se zahvalite Luni za zdravilne učinke in jo prosite naj vodo napolni z očiščevalno vibracijo. Na večer pred polno Luno lahko vodi dodate ščepec soli. Na večer polne Lune pa kapljico limoninega soka.

 

KRISTALI, OBESKI in AMULETI

se danes čistijo (torej na večer pred polno Luno). Tako jih Luna očisti in pripravi na naslednji dan, ko jih (na noč polne Lune) še napolni. Torej, danes jih položite pod mesečino – delajte po občutku – ali jih položite na zemljo, ali na lep bel prtiček, ali v sol, ali v vodo…tudi kristali imajo svojo voljo. In seveda jutri znova, da jih Luna napolni.

Pozor! Določenim kristalom sol škodi, zato preverite preden jih položite v slano vodo. nekaterim tudi voda. Vse več kristaloterapevtov priporoča, da jih preprosto položimo na zemljo in pod polno Luno. Pazljivi bodite s kristali, ki ne prenesejo sonca (denimo hematid) in poskrbite, da jih boste umaknili s police/zemlje pred sončnim vzhodom.

Na večer pred polno Luno se odvija čiščenje in nato na noč polne Lune se dogaja polnjenje z energijo. Če uporabimo primerjavo, tudi kozarec najprej pomijemo, preden znova vanj nalijemo.

 

Na večer PRED polno Luno si vzemite poseben čas za sebe, svoje telo, svoj dom….

Predvsem vam želim LEP LEP VEČER

*

 

Kaj pa prinaša MLAJ? Preberi TU

Z Ljubeznijo za Vas LiLi SoRuM

You may also like...