Knjižica Popolnoma pripravljeni z LiLi SoRuM

Letos prav posebno presenečenje!

V sodelovanju z založbo Triskelion smo pripravili

zbirko celoletnih dnevnih numeroloških vodil,

ki jo lahko uporabljate tudi kot ORAKELJ

in z njo iščete odgovore na pereča vprašanja.

lili sorum 2019 knjiga
 

Pričnite dan z numerološkim vodilom.

Nekatera vodila vsebujejo močne afirmacije ali pa vprašanja za osebno rast, ki so natančno zastavljena na podlagi energije določenega dneva in pa obdobja, ki prihaja. Opazili boste, da ste se včasih celo že kakšen dan pred določenim dogodkom spraševali s tem povezano vprašanje.

Poiščite razlago pomembnejših datumov

kot so denimo rojstni dan, obletnica poroke in podobno. Je bil kakšen dan še posebno naporen? Preberite čemu.

 Imate vprašanje? V knjižici poiščite odgovor!

Knjižico Popolnoma pripravljeni z LiLi SoruM uporabljajte tudi kot orakelj. Zaprtih oči postavite vprašanje, odprite knjižico in preden odprete oči določite ali se odgovor nahaja na levi ali na desni strani.

 Potrebujete sporočilo? Najdete ga v knjižici!

Globoko vdihnite, umirite se, zaprite oči in odprtega srca postavite vprašanje: ”Kakšno sporočilo potrebujem sedaj?”, vdihnite in z izdihom odprite knjižico, določite levo ali desno stran. Z vdihom odprite oči in sporočilo je pred vami.

Je bil določen dan prelomen, zelo boleč ali pa super, morda ”kr neki”?

Poiščite datum in preberite zakaj je bilo temu tako ter kako naprej.

 *
Zaradi skrbno izbranih dimenzij je knjižica Popolnoma pripravljeni z LiLi SoRuM lahko vaša spremljevalka kadarkoli in kjerkoli, v torbici ali večjem žepu. zaradi svoje posebne uporabnosti pa bo z vami celotno leto 2019, preko čeri karmičnega leta in še kasneje, ko bo leto minilo, kot orakelj.
 

Numerologija je starodavna veda, ki preučuje vpliv števil na naše življenje. Vsaka črka nosi svojo numerološko vibracijo, zato ima vsaka beseda svoj prav poseben vpliv. Numerologija predvsem preučuje naše ime in priimek ob rojstvu, uporablja pa se tudi za preučevanje energije lokacije, življenskih lekcij, karme, razlage obdobij življenja in še marsikaj. Je prava zakladnica znanja in modrosti.Pavzaprav je znanost.

 
Knjiga vsebuje opomnike kateri dnevi so še posebej ugodni za posel, ljubezen, zdravje, podpis pogodbe, selitev, iskanje nove službe. Določena vodila vsebujejo močne afirmacije in vprašanja za delo na sebi. Leto 2019 bo najbolj karmično leto stoletja, zato so dnevi, povezani s Karmo natančno opisani. Opozorila in smernice vas bodo opozorile tako na dobre kot na karmične vibracije. Vsak zapis temelji na razlagi določenega datuma in vibracij, ki nas na ta dan obdajajo. Bodite popolnoma pripravljeni na 2019!

Knjižica je fantastično darilo!

Naročite jo v prednaročilu od 4.11.2018

po super ugodni ceni

samo 21,59 € (namesto 26,99 €)!!

Naročila TU

info@3skelion.si

041/680-903

 

Tudi cena knjižice je skrbno in natančno numerološko določena.
26,99 namreč nosi intenzivno energijo Ljubezni do sebe ter čustvenosti in zdravljenja. Stopamo v najbolj karmično leto tega tisočleta. V ospredju bodo ego, pohlep in izkoriščanje zatiranih. Zato sama številka, ki sestavlja ceno, nosi v sebi zapis ali numerološko kodo za uravnovešanje energij, okrepitev svoje samopodobe ter večjega samospoštovanja. Zaradi seštevka 8 pomaga pri večji odločnosti.
Tudi cena v predprodaji nosi seštevek 8, zato podobno krepi samozavest, obilje in odločnost. Ostale številke, torej zapis cene 21,59 pa kot koda krepijo razumevanje drugačnosti, povezovanje s sebi enakimi, ki nas/vas podpirajo in pa razpiranje kril vsega, kar ste.
Prav ničesar nismo prepustili naključju!