Karma

Ko spoštujemo Preteklost,

ustvarjamo bolj kvalitetno Sedanjost in čarobno Prihodnost.

Karma pravi, da vsak žanje kar je posadil.

To je univerzalni zakon akcije in reakcije, torej dejali bi lahko tudi vzroka in posledice. Ta zakon se manifestira skozi naša življenja; vedno je prisoten, ne glede na število naših inkarnacij in karmični učinek lahko traja več življenj – včasih se ne odkupimo takoj v naslednjem. Seveda ta zakon podpira vero v reinkarnacijo. Duša posameznika se vsakič znova rodi v novo fizično telo, da bi se naučila novih lekcij, karmični učinki prejšnjih utelešenj pa ji vedno sledijo. Poznamo tako dobro kot slabo karmo.

Izraz karma velikokrat uporabimo v primerih, ko se v sedanjem življenju pojavijo situacije iz prejšnjih življenj, ki pa še niso razrešene. Torej, dobro je vedeti, da vsako naše dejanje, beseda in misel slej kot prej terja svoj davek-lahko dober ali slab. Vsak posameznik je popolnoma sam odgovoren za svoje početje.

V numerologiji ločimo dve vrsti števil, ki so povezani s karmo.

ŽIVLJENJSKE LEKCIJE opisujejo česa se učimo – to so energije, ki jih naša duša še ne pozna. Vsako število nosi določeno znanje. Vsaka izkušnja nas bogati. Bodimo hvaležni za vsako navidezno oviro na naši poti, ki je pravzaprav dragulj, spretno skrit.

KARMIČNI DOLG pa je energija, ki nas spremlja iz prejšnjega življenja. Namen Karmičnega dolga ni trpljenje ali kazen, temveč UČENJE. Redki so, ki ga nimajo – zatorej, če se nahaja v vaših osebnih številih ali v imenu, morda datumu rojstva; kjerkoli – ne obsojajte se. Sprejmite pač dejstvo, da nekoč niste ravnali po svojih najboljših močeh. Sedaj pa zavihajte rokave in to popravite.

Namen ni kazen.  Namen je UČENJE. 

Vedno.

Nihče s karmičnim dolgom ni slaba oseba ali pokvarjena duša. Vsi smo tu, utelešeni kot človečki. Morda smo bili v prejšnjem življenju kraj, morda boginja ali pa preprost zmikavt, morda celo hladen vojak, nemara kriminalec. Danes smo vsi tu, na lepi Zemljici, kot del ene celote. Nihče ni več in nihče ni manj od nas, saj smo Eno.

Torej – ne zgovarjajmo se na Karmo, ne obupujmo, temveč se poprimimo tega, za kar smo tu: UČENJA.

Zavedajmo se, da je Karma prebrisana in se nas bo lotila premeteno. Ponudila nam bo občutek Ega, ki bo dejal: kaj sem jaz super, kako zelo pa jaz tole zadevo obvladam. Vedno se bomo učili preko težavnih situacij in obenem takih, za katere bi sami prisegli, da nimajo povezave s Karmo. Bodimo previdni, da je z neodgovornimi dejanji dejansko danes ne ”pridelujemo”.

Kako izračunamo življenjske lekcije in njihov kratek opis je tu:  TU

Števila, ki jih povezujemo s Karmo so:

13, 14, 16 in 19.

Pomembno vlogo imajo tudi v posameznem dnevu – torej, vsak mesec se soočamo z datumi, ki nosijo nauke, povezane s Karmo. Jaz osebno jih malo hudomušno imenujem: ”tisti dnevi”.

KJE NAJDEMO KARMIČNA ŠTEVILA?

  • DATUM

Vsak mesec vsebuje dneve 13., 14., 16. in 19. Kot omenjeno, pri pisanju vsakodnevnih numeroloških vodil, ji poimenujem ’tisti dnevi meseca’.

Ti dnevi ne nosijo nesreče! Vseeno pa odsvetujemo podpis pogodbe, poroke in večje odločitve na ta dan. Ta čas v mesecu lahko izvrstno izkoristite za pogled v sebe ter iskren pogovor: ste odgovorni, prevzemate odgovornost za slabše izbire, sprejemate sebe in druge takšne kot so, se izogibate obveznostim ter neprijetnim občutkom, namesto, da bi si priznali kako čutite; ste iskreni in zaupanja vredni, v kolikšni meri vas usmerja ego… …?

 

  • URA

Predvse ponavljajoči se zapis ure, torej: 13:13, 14:14., 16:16 in 19:19. Bodite pozorni na kaj ste mislili, ko opazite to uro. To je namreč sporočilo, da morda dajete vse od sebe ne pa nujno najboljšega. Kako ste lahko bolj zreli?

 

  • POZORNO GLEJMO OKOLI SEBE

Opazujmo napise na reklamah, registrske številke, uro na roki ali mobitelu, ko prejmemo klic; napise na tleh, stenah, številko strani v knjigi ali reviji in podobno. Števila nas mnogo bolj spremljajo kot se zavedamo.

 

  • DATUM ROJSTVA

Smo rojeni 13., 14., 16. ali 19.?

Več o datumu rojstva vas čaka: TU

 

Je delni seštevek vašega rojstnega datuma 13, 14, 16, 19 . ? Vaša pot bo vodila preko izzivov Karme, zato izbirajte svoje korake korektno.

O Številu življenjske poti preberite več: TU

 

Pravo Karmično število je samo, ko je seštevek rojstnega datuma karmično število – kot denimo oseba, rojena dne 6. 3. 2002.

Primer: 25. 9.1986
– 1 način 25 + 9 + 1986 = seštevek 2020    2 + 0 + 2 + 0 = 4
– 2 način: 25 + 9 + 24 (24 je seštevek 1986) = 58  = 13/4 = 4
Oseba rojena 6. 3. 2002 ima pravo karmično število 13/4 kot Število življenjske poti.
Oseba rojena 25.9.1986 pa ima Karmično število v delnem seštevku, torej je njen vpliv bolj nežen.

 

  • OSEBNA ŠTEVILA

Imamo 5 osebnih števil, ki jih izračunamo iz imena in priimka ob rojstvu.

Izračunaj: OSEBNA ŠTEVILA

Napiši svoje ime in priimek kot ob rojstu ter rojstni datum.

Nato podpiši vrednost vsake črke kot na sliki spodaj:

 

Načini seštevanja so različni.

Nekateri prisegajo na seštevek vsega in nato seštevanje posameznih cifer v seštevku. Drugi seštejejo posebej ime in posebej priimek, oziroma dan, mesec in leto in nato seštevek obeh/vseh treh seštevkov.

Velja pa: pravo Karmično število je kadar je seštevek 13, 14, 16 in/ali 19, torej jih največkrat srečamo v Številu duše, kjer vplivajo na naše odnose; v Številu osebosti ali Številu zrelosti.

 

Forumule:

Število življenjske poti = seštej rojstni datum do ene cifre

Kaj ste bili rojeni, da postanete?

 

Število usode = seštej vse črke imena in priimka

Kakšno je vaše poslanstvo, namen?

 

Število duše = seštej samoglasnike imena in priimka

Kukamo v srček & dušo – v globine.

 

Število osebnosti = seštej soglasnike imena in priimka

Kako vas vidijo osebe okoli vas?

 

Število zrelosti = Št. življenjske poti + Št. usode

Kaj lahko pričakujete, ko boste dosegli svoj vrhunec?

Odgovor je: harmonijo, ko vaš notranji in zunanji jaz pričneta delovati v sozvočju.

planeti v cifrah numerologija teden lili sorum Na večer PRED polno Luno Horoskop & Numerologija lili sorum merlin astrologija

Primer izračuna:

  ALOJZ NOVAK   23. 7. 1928

Število življenjske poti = 5

Število usode = 1

Število duše = 14/5

Število osebnosti = 5

Število zrelosti = 6

V rojstnem dnevu ni karmičnega seštevka.

Ime Alojz = 19/1

Priimek Novak = 9

Ste našli karmično število?

 

vmes lili sorum numerologija

Vsi zagnani, ki bi radi Karmi sprašili zadnjo plat in se naučili kako jo danes lahko nezavedno ustvarjamo vabljeni na delavnico TU 

Prav posebna osebna analiza, s pomočjo katere se Karme lotimo v dveh delih: Prvi del analize izračunam in opišem vaše življenjske lekcije, morebitne Karmične dolgove ali Mojstrska števila) Drugi del analize izpolnjujete kot bi bili v pogovoru z menoj. Ta del je interaktiven in lahko spominja na delovni zvezek. V udobju in varnosti svojega doma se lahko soočite s preteklo Karmo in previdno pregledamo ali je nemara ne ustvarjate v današnjem dnevu. Več o osebni analizi: TU

 

Dejanja današnjega dneva so Karma jutrišnjega.  

Z Ljubeznijo, MiTaKuYe  oYaSiN,

LiLi SoRuM 

pozdrav lili sorum numerologija

You may also like...