Kaj je v imenu

Kaj je ime?

Zapis.

Zapis česa?

Nas?

Vemo, da smo si starše sami izbrali pred rojstvom. Sprejeli smo dejstvo, da smo si sami izbrali tudi težavne situacije, da bi se učili preko njih, kot duša. Vse večkrat slišimo izraz ”dušni dogovor”, ki velja med našimi starši in nami ter nam sorodnimi dušami.

Duhovna numerologija uči enako. Naša duša je preprosto povedano carica. Pred rojstvom smo si izbrali vse. Tudi ime. Naše ime je nekaj s čimer se definiramo. Saj dve Mojci nista enaki. Torej smo bistvo mi in ne ime – ali pač? Energija vedno teče. Pretok energije je tisti, ki povezuje nas in naše ‘poimenovanje’… bi lahko rekli, deklaracijo? Prosim, naj vas ne zmoti ta beseda. Kaj je v imenu torej? Koda. Definicija. ”Mi”?

S svojim imenom ponudimo DEFINICIJO Vesolju.

Opis. Zapis.

Vse je energija in tako tudi naše ime.  Je vibracija.

Skupek imena, priimka in pa rojstnega datuma je neke vrste DNK opis nas. Vibrira. In, ker vibrira, privabi k sebi energijo, s katero resonira. Tudi o tem smo v knjigah o zakonu privlačnosti veliko brali, zato verjamem, da nam ni nepoznan koncept. Ne dolgo let nazaj so me čudno pogledovali, ko sem to razlagala (smeh).

Ko se predstavimo, ”dober dan, jaz sem Jaka Racman” smo povedali kdo smo, kaj smo. No, oddali smo to vibracijo v vesolje. Zato, sprememba imena ni nakup novih čevljev ali čarobna paličica, s katero bomo postali iz Sramežljivega Tomaža v Hrabrega Miška. Ne, tudi ime Lepa Roža nima kozmetičnega učinka. Malo za hec, pa zelo zares – ko spreminjamo ime, dodajamo eno plast zapisa o nas, ki seveda deluje. A tako, da v naše življenje privabi situacije, ki od nas zahtevajo hrabrost ali lepoto. Pa ju s spremembo imena dosežemo?

Nobeno število ne določa nas.

Nobena zvezda. Denimo, Saturn je lahko še tako zakomplicirano postavljen v vaši natalni karti, ne določa ne vas, ne vašega življenja. To počnete IZKLJUČNO VI, ker ste vi tisti, ki v dani, lahko še tako naporni ali pa prijetni situaciji odločate kako boste ravnali.

Imejte radi svoje ime. Vedite kdo ste. Ko se predstavite novi osebi, to storite s pokončno glavo in iskrenim nasmehom. In nikoli ne pozabite na pogovor s seboj – ‘hej stari, kako se počutiš?’  ”pikica, kak si kej”

Poznajte sebe. Veda o številih vam lahko pomaga pogledati v sebe na drugačen način.

Numerologija je starodavna veda, ki je bila prisotna v prav vseh starih civilizacijah tega sveta ~ naj gre za Kitajce, Egipt, Indijance…. v antičnih časih so števila zelo spoštovali. Naše ime nosi informacije, katere razlagamo preko takoimenovanih osebnih števil.

Poglejmo še malo ”teorije”:

 

IME:

  • Seštevek črk v imenu podaja Število rasti, ki opisuje smer našega razvoja in rasti. Pove nam na katerih področjih se najbolj razvijamo in najlažje rastemo.
  • Prvi samoglasnik nosi vibracijo naše duše ter tako opiše naš pristop k duhovni rasti in notranji pristop k Življenju. (glej spodaj)
  • Naše prvo ime opisuje naše fizične in mentalne sposobnosti.

 

SREDNJE IME:

Opisuje našo čustveno naravo. Če srednjega imena nimamo, priimek prevzame njegovo nalogo.

 

PRIIMEK ali DRUŽINSKO IME:

Družinsko ime nosi opis naših duhovnih sposobnosti. Ker v Sloveniji nimamo navade dajanja srednjega imena, razlaga tudi naša čustva.

Več o osebnih številih lahko preberete TU.

Imejte radi svoje ime. Vedite kdo ste.

Ko se predstavite novi osebi, to storite s pokončno glavo & iskrenim nasmehom.

Kaj pa s skriva v vašem prvem samoglasniku? Prisluhnite

 

Z Ljubeznijo za Vas,

LiLi SoRuM

You may also like...