Izbira imena za novorojenčka

Otroku ob rojstvu podarimo ime. 

V zibko mu položimo energetski zapis.

NAŠE IME JE ENERGIJA ~ JE VIBRACIJA.

Naše ime je pravzaprav definicija nas. Vesolju sporoča kdo smo, kakšna sta naša pot in naloga.

Pravijo, da si starše izberemo pred rojstvom. Duhovna numerologija uči, da si tudi ime sami izberemo pred rojstvom. Torej, drage moje mame in očki, previdnost pri izbiri imena ni odveč zavedajmo pa se, da dušici, ki se vama bo pridružila ne moremo prihraniti vseh izzivov, katere si je (sama) izbrala. Vsekakor pa je pomembno in izjemno doborodošlo pregledati ime, priimek ter se izogniti karmičnim dolgovom ter morebitnemu neskladju med imenom in priimkom in seveda neharmičnim osebnim številom. Imam pet osebnih števil in zelo pomembno je kako se medsebojno dopolnjujejo ali se ‘sabotirajo’

Več kot 10 let se že strokovno ukvarjam z numerologijo in veseli me, da dandanes ta veda dobiva vse več spoštovanja ter upoštevanja. Vse več staršev vnaprej želi preveriti ime, ki so si ga izbrali za svojega sončka.

Najbolj zanimiva prigoda je bila leta 2008, ko smo izbirali med kar 9 imeni, tako za deklico kot za dečka, kajti spola nismo vedeli in vseh 9 imen je imelo popolnoma enaka osebna števila. Neverjetno – a povsem logično – duša je zelo dobro vedela česa si želi na svoji poti.

Potrebujete nasvet?

Kako poteka svetovanje o izbiri imena?

Ker (ponavadi) ne vemo datuma rojstva, jaz pripravim kar lahko. Torej, opisuje nas pet osebnih števil (več: TU) in brez datuma prihoda sončka, lahko izračunam 3 osebna števila. Tako lahko takoj izločimo do sedaj znane Karmične dolgove ain smo pozorni na imena, ki niso vibracijsko v harmoniji – možno je, da je vpliv določenega števila premočan. Ko se mali angelček rodi, običajno ponosni in takrat še zelo prikupno zmedeni očka, sporoči datum in voila, imamo vseh pet osebnih števil.

Ko je ime tudi uradno izbrano, pripravim še osebno analizo za malega angelčka. Prejmete jo lahko v pdf obliki ali natisnjeno v obliki knjižice.  To bo popotnica Vam kot staršem in odraščajomeč otroku. Napisana je tako, da jo otroček lahko bere kot sebi namenjeno. 

Svetovanje Izbira imena za novorojenčka je možno opraviti osebno ali pa preko emaila, telefona. Nosečništvo je čas, ko je prav, da se mladi mamici kar najbolj prilagodimo. Število imen, ki vas zanimajo je neomejeno.

Energetska izmenjava: 55 €

Kontakt: lili.sorum@gmail.com

Izbira imena za novorojenčka LiLi SoRuM numerologija