Horoskop & numerologija

Tako kot numerologija je tudi astrologija duhovno orodje, s katerim raziskujemo misterije našega življenja; to sta dva sistema, osnovana na matematičnih zakonitostih, ki razkrivajo zakonitosti univerzuma, ki globoko vplivajo na nas; ki tkejo skupaj niti našega doživljanja življenja.

Horoskop & Numerologija

Kako se Horoskop & Numerologija prepletata?

OVEN 21. marec – 20. april

planet: Mars

element: ogenj

število: 1

ključne besede: rad tvega; je pionir ter je neodvisen in samostojen, zelo vztrajen

Oven predstavlja mistični premik pionirskega duha in vzgib samostojnosti; simbolizira neodvisnega vodjo. Želi izraziti samega sebe na direkten ter samozavesten način. Pod vplivom števila 1: naj se ogiba impulzivnosti; odtujenosti, ki vodi v izolacijo (če greš prehitro naprej, običajno sam riješ pot…) ter pretirani agresiji.

BIK 20. april – 21.maj

planet: Venera

element: zemlja

število: 4

ključne besede: ustvarja fizično varnost; hrepeni po stabilnosti

Simbolizira mističnega bika, ki predstavlja solidno, trdno energijo fizične varnosti. Saj vemo; bik se ne premika hitro, razen, če je v to prisiljen, če ga res spodbodemo… Ljubše mu je ustvarjanje stabilnih osnov ter temeljev. Pod vplivom števila 4: poskusi naj biti bolj flexibilen, naj ne bo trmast na destruktiven način.

DVOJČKA 21.maj – 22.junij

planet: Merkur

element: zrak

število: 5

ključne besede: raziskovanje različnih možnosti; stabiliziranje; dialog

Mistična dvojčka simbolično vabita, da si ogledamo obe plati zgodbe. Dvojčke rado zanese v skrajnost, ko raziskujejo različne poglede in, ko izkušajo raznolikost ponudbe tega življenja. Potreba po svobodnem izražanju različnih mnenj in uživanje v ekstremih življenja, pa dvojčke lahko privede v težave. Pod vplivom števila 5: trudijo naj se ogniti površnosti ter površinskosti; včasih je težko ostati fokusiran, če imaš na voljo obilico možnosti.

RAK 22. junij – 23. julij

planet: Luna

element: voda

število: 6

ključne besede: oblikovanje čustvene varnosti; negovanje

Predstavlja mističnega rakca, ki v svojem oklepku skriva mehek trebušček; išče čustveno varnost ter možnost negovanja. Je družinski tip osebe, hrepeni po pripadanju; je zelo zvest ter predan. Pod vplivom števila 6: ogiba naj se žrtvovanju svojih želja in potreb, da bi negoval potrebe in izpolnjeval želje drugih.

LEV 23. julij- 22. avgust

planet: Sonce

element: ogenj

število: 3

ključne besede: izražanje kreativnosti, uživanje v življenju, radost

Predstavlja mističnega leva, ki veličastno izraža potenciale svoje kreativnosti. Ljubi zabavo ter je otročje igriv, ko izžareva svoje karizmatične čare svetu. Pod vplivom števila 3: ogiba naj se aroganci ter samozagledanosti; vedno naj izhaja iz svojega srca.

DEVICA 22. avgust- 22. september planet: Merkur element: zemlja število: 7, 22/4 ključne besede: zdravljenje, negovanje, uporaba duhovnih resnic

Mistična devica, ki sama v sebi vsebuje celoto, celovitost univerzuma. Ima sposobnost zaznave kje primanjkuje celosti ter enosti in, ko prejme ta uvid, se trudi ozdraviti ter obnoviti enost, združenost… Trudi se služiti višjemu dobremu. Pod vplivom števila 7: v sebi ima analitične sposobnosti, s katerimi zna natančno presoditi kako in koliko časa zdraviti; Pod vplivom števila 22/4: čuva pa naj se deloholizma in samožrtvovanja; naj služi tako drugim kot tudi sebi.

TEHTNICA 22. september – 23. oktober

planet: Venera

element: zrak

število: 2, 6, 22/4

ključne besede: ravnotežje; oblikovanje pravičnih odnosov

Simbolizira mistično tehtnico, ki se trudi ohranjati lepoto in ravnovesje. Lestvica ji pomaga določiti kaj sestavlja pravične in enakovredne medsebojne odnose. Konstantno pretehtava različne teme preko sodelovanja ter pogajanja. Pod vplivom števila 2: nihanje lahko traja večno, neodločnost je zelo možna, ko se pretehtava tako en kot tudi drug ekstrem določene zadeve. Pod vplivom števila 6: ljubi lepoto ter ravnotežje za svoje dobro. Pod vplivom števila 22/4: na lestvico zelo vpliva harmonija v odnosih.

ŠKORPIJON 23. oktober – 22. november

planet: Pluton

element: voda

število: 7, 9

ključne besede: kataliziranje končevanja; iskanje čustvenih globin

Škorpijon ima oster rep, s katerim prodre v srčiko vsake zadeve. S seboj nosi lupino; svoj oklep, s katerim varuje svojo mehko notranjost. Raziskuje čustvene globine, in želi si spodbuditi končevanje, kot osmišljanje celotne zgodbe; naj imajo zadeve svoj smisel in zaključek. Če začuti prevaro ali poigravanje, lahko boleče piči. Pod vplivom števila 7: hrepeni po svoji intimi; privatnosti ter avtentičnosti. Pod vplivom števila 9: lahko ga prevzamejo strastna čustva in kot reakcija na le-ta, lahko popade; izziv je razvoj sočutja, ter dajanje opore sebi in drugim v svojem razvoju.

STRELEC 22.november – 22. december

planet: Jupiter

element: ogenj

število: 11/2

ključne besede: delo za pravico; iskanje višjih resnic in modrosti

Mistični strelec, ki meri svoje puščice naravnost v nebesa, medtem ko išče višje metafizično zavedanje. Želi si razumeti pravičnosti, ki temelji na višjih principih, in ki velja za vse.

Pod vplivom števila 11/2: naučiti se mora odtujiti; razlikovati med seboj in drugimi; ogiba naj se čustvene dogmatičnosti v svojem iskanju resnice.

KOZOROG 22. december – 21. januar

planet: Saturn

element: zemlja

število: 8, 22/4

ključne besede: organizacija, upravljanje, modra uporaba moči

Simbolizira mističnega morskega kozla, je gorski kozel z delfinjim repom; trudi se organizirati ter upravljati fizično realnost. Želi si, da bi vse v njegovem svetu delovalo organizirano, natančno urejeno ter funkcionalno – tako se lahko zlahka vzpenja po svoji gori uspeha. Pod vplivom števila 8: mora se naučiti modre ter odgovorne uporabe svoje moči ter ogiba naj se dominiranju in svoje potrebe po kontroli; osloni naj se na žensko stran svoje delfinje narave ter naj se nauči prepustiti se toku. Pod vplivom števila 22/4: rad ustvarja trdne oblike ter strukture; rad ima trajno vrednost.

VODNAR 21. januar – 19. februar

planet: Uran

element: zrak število: 9, 11/2

ključne besede: zaupanje intuiciji, spoštovanje humanitarizma

Mistični nosilec vode, ki prinaša dar razsvetljenosti in duhovne uvide drugim. V svojem srcu je humanitarist, ki želi podpirati enkratnost ter unikatnost vsakega posameznika, medtem ko je zvest svoji lastni individualni naravi. Pod vplivom števila 9: je idealistični reformer. Pod vplivom števila 11/2: v sebi nosi globok idealizem ter naelektreno energijo – izziv je ne biti nesiguren sam vase ter oddaljenost od sebe, svojega bitja.

RIBI 19. februar – 21. marec

planet: Neptun

element: voda število: 7, 9, 33/6

ključne besede: iskanje duhovne enosti, tuhtanje

Mističen par rib, ki je združen, a vsaka plava na svojo stran. S tem priznavamo, da lahko obstajata dva svetova en ob drugem; ter včasih malo zamešamo katera realnost je katera… Ribe so sanjači, ki preudarjajo duhovne skrivnosti velikega oceana, v katerem plavajo. Pod vplivom števila 7: izziv je ne se izgubiti v svojem sanjarjenju; ne se izolirati od realnega sveta; ampak se zavedati enosti z življenjem. Pod vplivom števila 9: ribe so sočutne in znajo izražati brezpogojno ljubezen. Pod vplivom števila 33/6: ribice so kreativne in so pripravljene negovati in služiti drugim.

 

Preberi še Planeti v cifrah: TU

Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN,

LiLi SoRuM

LiLi SoRuM

You may also like...