6 korakov do uspeha

6 korakov do uspeha ~ izkoristi MLAJ

Dan, ki ga imenujemo mlaj ali kadar rečemo, da je prazna Luna, je energetsko dan NOVEGA ZAČETKA in SEJANJA NAMERE.

Torej na ta dan si vzemimo čas za postavljanje ciljev in oddajanje te namere v Vesolje.

Seveda, to lahko počnemo tudi na druge dneve, a energija Vesolja nas podpira ob mlaju in od datumih, ko je seštevek 1. Zato tudi, če ta hip (še) ni mlaj, ne čakajte nanj.

 

Kaj? Kako?

 

Pa pojdimo po korakih:

  1. POSTAVITE  CILJE

Pomembno je, da jih postavimo na vseh področjih.

Torej, česa si želite in ste pripravljeni na tem tudi delati, na področju:

izboljšanja odnosa, povišanja prihodka, ljubezni, dobrega počutja ter telesne pripravljenosti, znanja, prostega časa itd

  1. RAZPOREDITE  CILJE

Nekateri se tičejo osebnostne rasti, duhovnega razvoja, krepitve telesa, zdravega življenja, opuščanja slabih (škodljivih) navad – ponavadi pa takoj rečemo: želim več denarja ali pa, rad/a bi, da me ima on/a rad/a…. Torej, ne bodimo površinski. Ne bodimo ujeti v le eno situacijo, ki je verjetno stresna in nam takoj pokaže neko plat, katero je potrebno krepiti.

Vsak profesionalni športnik nam bo zaupal, da je lahko na višku sposobnosti, pa je za to potreben vsakodnevni trud. Tudi tista področja, ki se nam trenutno ali ne zdijo pomembna ali pa smo mnenja, da jih obvladamo, ne zanemarimo.

Ko cilje popredalčkamo, lahko opazimo katero področje morda spregledamo.

  1. DOLOČITE KJE STE ZDAJ IN KAM ŽELITE PRITI

Zavedajmo se v kakem stanju je določena zadeva, situacija trenutno in čim bolj natančno opredelimo kakšna naj bi bila, ko bo cilj dosežen.

Ne recimo: shujšat želim; ampak danes imam XY kilogramov, želim jih imeli q manj. Veselim se dneva, ko bom spet lahko oblekla/oblekel tisto oblačilo, ki mi že nekaj časa ni prav. Super bo, ko bom znova gibčna/gibčen in me trebuh ne bo oviral pri zavezovanju čevljev.

Opišite trenutno stanje in pozitien občutek, ko bo cilj dosežen. Kaj KONKRETNO to za vas pomeni?

  1. ZAKAJ – KAJ JE NAMEN TEGA?

Vsako stvar, ki jo počnemo, se je lotimo z razlogom.

Vsak cilj opredelite. Zakaj? Kaj želite doseči in zakaj? Kaj je smisel in namen?

  1. KDO VAM LAHKO POMAGA?

Ponujena roko v oporo, pomoč, nasvet ali le moralno podporo je vedno dobrodošla. Komu boste povedali o svojih namerah in to dobili?

Več pozitivne energije, usmerjene v izpolnitev vašega cilja, bolje.

  1. ZAPIŠITE, ZAPIŠITE – oddajte v Vesolje in DELUJTE

Oddajte naročilo – kot bi naročili slastno pizzo ali večerjo. Vseeno, pa ne bo šlo brez vaše akcije: priti morate do restavracije ali picerije, kajne? Ne pozabimo, da nam ne bo padlo v naročje – prišla bo mimo MOŽNOST in PRILŽNOST. Zagrabimo jo.

6 korakov do uspeha

 

Vrsto let sem aktivno sodelovala s portalom za duhovno & osebnostno rast SoulgardenTV iz Los Angelesa. Pred časom je ustanovitelj in vodilni astrolog, Christopher Witecki, poimenoval mlaj kot Lightcastday. Namen tega dneva poznamo kot oddajanje namere v Vesolje. Luna ni vidna in od tega trenutka, torej dneva naprej, nekje 14 dni ”raste”. Zato v tem času strižemo lase, če želimo, da bi rasli hitreje.

Energija, ki nas obliva, je usmerjena v rast, zato na ta dan imejmo svoj privat obred. Zapišimo cilje in jih oddajmo. Kot oddamo naročilnico. Z Ljubeznijo & hvaležnostjo.

Odvisno od tega kaka oseba ste, prižgite svečko, morda pripravite kar mini obred: Vzemite posodo, jo napolnite z vodo (elemen voda), položite na dno kamenje (element zemlja), dodajte kak kovanec (element kovina), popestrite s cvetom ali vejico (elemen les), prižgite plavajočo svečko ali jo položite na kamen (element ogenj). Svečka naj do konca dogori.

Četudi se vam zdi povezava z Luno nesmiselna – kaj šele prižiganje sveč – pa povejmo takole:

FOKUS je pomemben.

Ko krepimo svojo namero, bomo krepili tudi iskanje načina kako te cilje doseči.

Če vas zanima, kaj početi na večer PRED polno Luno, pa si preberite TU

Na Vaši poti Vam želim ČUDEŽE… tiste najbolj fantastične, divje & nepojmljive, ki Življenje postavijo na glavo v trenutku!

Z Ljubeznijo, topel objem & MiTaKuYe oYaSiN

LiLi SoRuM

podpis lili sorum numerologija podpis mitakuye oyasin

You may also like...