11:11

Eno izmed najbolj pogostih vprašanj, ko govorimo o kombinacijah števil, je definitivno: KAJ POMENI 11:11?

 

11:11 MINUTA  ZA  ZDRAVLJENJE  MATERE ZEMLJE

Kadarkoli na uri vidimo 11:11, zaprimo oči in pošiljajmo Ljubezen ter zdravilne energijo, tople misli Materi Zemljici. Nekaj let nazaj, ko je pravzaprav 11:11 postalo popularno, je ležal razlog ravno v tej eni minuti pošiljanja zdravljenja materi Zemlji. Naš planet trpi. Storimo nekaj lepega. Ne glede na to ali se poslužujete zdravilnih tehnik ali ne, lahko iz srca pošiljate zdravilno energijo. Zato, naj to ne bo ovira (ali izgovor). Vemo, da je misel energija in ž misel lahko zdravi.

NAJLAŽJI PRISTOP:

Zaprite oči, umirit se, pojdite v svoj srček, občutite kako se noge dotikajo tal in v misli prikličite naš lep planetek. Objemite ga z Ljubeznijo, kot bi objeli jokajočega otroka. Pošljite Ljubezen in hvaležnost, da smo tu doma…da dihamo čist zrak in imamo pitno vodo. Bodimo hvaležni za tako lepo naravo, ki na obdaja. Pošiljajmo to hvaležnost in Ljubezen. Zemljico lahko ovijete v mislih v zeleno zdravilno svetlobo, v belo svetlobo zaščite. Če so vam angeli blizu, jih pokličite. Če ste denimo reikist, naredite zdravljenje. Objemajte mati Zemljico z lepo, čisto energijo Ljubezni. Nato občutite svoje noge, ki se dotikajo tal, položite roke na srčno čakro, recite hvala in odprite oči.

 

SPOROČILO, KO OPAZIMO 11:11 NA URI:

Sama kombinacija 11:11 simboliza močan preboj. Seštevek 4 označuje zemljo, prizemljenost, zdravo kmečko pamet. Strnili bi lahko v: skozi preboj po pameti! Ne oklepajmo se preteklosti in strahu (4), ampak iščimo napredek, ki nosi dobro (1) za vse nas in za Zemljo (4).

Opazujte v katerih situacijah ste ujeti. Zdaj je čas, da presežete zastarele vzorce in greste, kot bi dejali po angleško: out of the box – izven škatle. Opozorilo: naj vam ne zmanjka tal pod nogami. Čas je za korenit korak naprej, a ne nepremišljen korak. Poznamo občutek, ko nam noga obvisi v zraku in ne vemo kam bi stopili. Zelo pomembno je, da DOKONČAMO KORAK! KO smo na sprehodu po blatni deželni poti, ni nič narobe, če omahujemo na kateri kamen bomo stopili, da bi prišli preko luže sredi poti. V življenju pa so trenutki, ko to ni dobrodošlo.

 

SINHRONITETA

Ena izmed razlag je tudi, da to število sporoča: vse se odvija tako kot je treba. Opazuj sinhronitete, ki se odvijajo spontano. Pojdi s tokom.

 

ZAŽELI SI NEKAJ

Ko opazimo 11:11, si zaželimo nekaj lepega. Močna energija števila 1 obljublja močno energijsko podporo. Hip za tem, ko si to zaželimo, pa lahko pričnemo pošiljati zdravljenje & Ljubezen materi Zemljici, kajne?

 

Premalo?

  • Števila so vsepovsod okoli nas in prav vsako izmed njih nam nosi sporočilo. Več o ponavljajočih se številih vas čaka TU
  • Število 11 je Mojstrsko število – kaj to pomeni, si preberite TU

Z Ljubeznijo za vas, LiLi SoRuM

LiLi SoRuM